Beşiktaş’a Dev Sponsor! İmzalar Atıldı

Beşiktaş, Japonya’nın en köklü medya kuruluşu Mainichi Sponichi Group ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

14.09.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-13:37) Beşiktaş’a Dev Sponsor! İmzalar Atıldı

Beşiktaş, Vodafone Park'ta gerçekleşen basın toplantısıyla yeni sponsorunu duyurdu. Siyah beyazlı ekip Japonya'nın en büyük medya gruplarından biri olan Mainichi Sponichi Group ile global medya partnerliği konusunda anlaşmaya vardı.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Manichi, Beşiktaş'ın global medya partneri olacak. Hedefimiz, Japon kültürünü Türk halkına ve taraftarımıza tanıtırken, Beşiktaş'ı da Japonya'da tanıtmaktır. Japonca sosyal medya hesapları açarak bu hesapları birlikte yöneteceğiz. Manichi, Japonya'nın en eski gazetesi. 50'ye yakın firması bulunan dev bir medya grubu. Japonya'da bastıkları gazetenin toplam tirajı günde 10 milyonun üzerinde." ifadelerini kullandı.

Anlaşma ile uzak doğu seyahatleri yapabileceklerini de belirten Orman, "Belki bu sezon şampiyon olup sponsorumuz aracılığı ile uzak doğu seyahati gerçekleştirebiliriz. Geçtiğimiz sezon Çin'e gidememiştik. Ayrıca Japonya'da kamp ve hazırlık maçlarına çıkacağız. Mainichi ile yalnızca futbol dalında anlaşma yapmıyoruz. Basketbol ve voleybol branşlarına ilişkin de çalışmalarımız olacak. Birlikte turnuvalar düzenlenecek ve oyuncu takasları olacak." şeklinde konuştu.

“KAGAWA İLE TEMASA GEÇTİK, ALMANYA’DAN AYRILMAK İSTEMEDİ”

Fikret Orman, yaz transfer sezonunda adı Beşiktaş ile geçen Japon oyuncu Kagawa ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Kagawa çok istediğimiz bir futbolcuydu. Daha önce kendisiyle temas sağladık ancak Kagawa, Almanya'dan ayrılmak istemedi. Önümüzdeki transfer sezonlarında Japon futbolcuları kadromuza dahil etmek isteriz. “

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal