Beşiktaş Yönetiminden Flaş Atiba Kararı!

Beşiktaş yönetimi, 5 sezondur siyah beyazlı formayı giyen Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile sözleşme uzatma kararı aldı.

19.04.2018-10:16 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-10:16) Beşiktaş Yönetiminden Flaş Atiba Kararı!

Siyah beyazlı idareciler 2013-2014 sezonunda transfer edilen başarılı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'la 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Siyah beyazlı ekip bu sezon şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürürken, diğer taraftan da önümüzdeki sezonun kadrosu için adım atmaya başladı. Beşiktaşlı idareciler, teknik direktör Şenol Güneş'in başarılı orta saha oyuncusu için "Atiba takım için çok önemli bir oyuncu. Mutlaka gelecek sezon da kadromuzda kalsın" raporunun ardından Kanadalı oyuncunun menajeriyle bir görüşmede bulundu.

1+1 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven’dan transfer edilen ve 5 sezondur siyah beyazlı formayı giyen Atiba ile de takımda kalması yönünde anlaşıldığı ve sözleşmesinin de 1+1 yıllık olacağı belirtildi. Sözleşmesindeki +1 yıllık opsiyonu kulübün kullanacağı öğrenilirken, bu sözleşme ile Atiba Hutchinson 2020 yılına kadar Beşiktaş formasını terletecek. Beşiktaş yönetimi, başarılı orta saha oyuncusu ile kısa süre içerisinde 1 görüşme daha yapacak ve sözleşmenin detaylarını netleştirecek.

194 KARŞILAŞMADA FORMA GİYDİ

2013-14 sezonunda kadrosuna dahil olduğu siyah beyazlı ekipte çok başarılı karşılaşmalar çıkaran Atiba Hutchinson, geldiği günden bu yana taraftarın en çok sevdiği oyuncular arasında yer alıyor. Beşiktaş’ın son iki şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan Kanadalı oyuncu, son üç sezonda sırasıyla 43, 43 ve 41 karşılaşmada forma giydi. Bu sezon şu ana kadar 34 resmi maçta forma giyen Atiba, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu toplamda ise 194 karşılaşmada Beşiktaş formasını terletti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal