Beşiktaş, Vitor Hugo'yu Transfer Etti! İşte Alacağı Maaş!

Beşiktaş'ta stoper mevkisi için transfer çalışmalarında sona gelindi.. Fiorentina forması giyen Vitor Hugo ile her konuda anlaşma sağlandı..

18.07.2019-10:20 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-10:15) Beşiktaş, Vitor Hugo'yu Transfer Etti! İşte Alacağı Maaş!

Bankalar birliği ile yaptığı anlaşma sonrası kasasına nakit para girişi sağlayan Beşiktaş yönetimi transfer bombalarını teker teker patlatmaya hazırlanıyor.. Tyler Boyd'u açıklayan Beşiktaş'ta taraftarlar mutlu olurken yönetim frene basmayı düşünmüyor. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Brezilyalı stoper Vitor Hugo ile anlaşma sağlayan Beşiktaş bu transferi noktaladı..

Edindiğimiz bilgiye göre Serie A ekiplerinden Fiorentina'ya bu transfer için 300 bin euro kiralama ücreti ödeyecek.. Tecrübeli stopere ise yıllık 2.3 milyon euro garanti ücret ödeneceği gelen haberler arasında. .1 yıllık kiralama konusunda her türlü anlaşma sağlanan yıldız isim, geçtiğimiz sezon Fiorentina'ya 8 milyon euro bonservis ile transfer edilmişti. Hugo'nun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.. 

Oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi önümüzdeki hafta Hugo'yu İstanbul'a getirerek takım kampına dahil edecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal