Beşiktaş Victor Ruiz Olayını Yargıya Taşıyor!

Bir süredir parasını alamadığı iddia edilen Victor Ruiz, Beşiktaş ile olan kontratını tek taraflı olarak sonlandırdı. Siyah-beyazlı kurmayların ise konuyu FIFA'ya taşıyacağı ortaya çıktı.

15.07.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-16:46) Beşiktaş Victor Ruiz Olayını Yargıya Taşıyor!

Victor Ruiz'in, Beşiktaş’la olan kontratını gecikmiş ödemeler nedeniyle tek taraflı olarak sonlandırdığı ifade edildi.

YÖNETİM KONUYU FIFA'YA TAŞIYACAK

Yaşanan olayların sonrasında ise siyah-beyazlı ekip, Victor Ruiz'e coronavirüs salgın sürecininin öncesine ilişkin ödemelerin eksiksiz yapıldığını belirterek, konuyu spor yargısına götürme kararı aldığını açıkladı.

Beşiktaş cephesinden paylaşıla açıklamada şu cümleler yer aldı:

'Geçtiğimiz yaz transfer döneminde İspanya'nın Villareal takımından Kulübümüze transfer edilen futbolcu Victor Ruiz Torre 30.06.2022 tarihinde bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettiğini tarafımıza bildirmiştir.

Kulübümüz futbolcu Victor Ruiz Torre'ye pandemi öncesi tüm ödemelerini eksiksiz şekilde yapmasına rağmen, pandemi dönemini kapsayan ödemeler konusunda görüşmeyi kabul etmemiş, lige ara verilen dönemin alacaklarını da herhangi bir görüşmeyi kabul etmeyerek, sezon bitmeden tarafına ödenmesini talep etmiştir.

Futbolcunun tek taraflı şekilde gerçekleştirmiş olduğu fesih spor yargısına taşınacak olup, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda vakit kaybetmeden girişimlerde bulunulacağını camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal