"Beşiktaş ve Galatasaray Roman Yaremchuk'un Peşinde!

Geçtiğimiz aylarda ismi Galatasaray transferiyle gündeme gelen Gent'in forveti Roman Yaremchuk'un, Beşiktaş ile de görüşme halinde olduğu söylendi.

30.12.2019-11:13 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-11:06) "Beşiktaş ve Galatasaray Roman Yaremchuk'un Peşinde!

Belçika Ligi takımlarından Gent'de kariyerini sürdüren Ukraynalı forvet oyuncusu Roman Yaremchuk, Beşiktaş ve Galatasaray'dan resmi teklif aldığını fakat transferin gerçekliğe kavuşmadığını söyledi.

Yaz aylarında 3 takım ile iletişimde olduğunu söyleyen 24 yaşındaki futbolcu, "Gent'te yeni sözleşme isteyince, kulüp beni göndereceklerinin sözünü verdi. Rakam konuşmadık ama gidebileceğimi belirttiler. Yaz aylarında Roma, Beşiktaş ve Galatasaray'dan resmi teklif aldım, görüştük. Beşiktaş satın alma opsiyonu ile kiralama teklifi yaptı, Roma ise bonservisimi almak istiyordu. Gent sportif direktörü 20 milyon euro gibi inanılmaz bir ücret talep etti. Ben bu paraya değmem çünkü takım oyuncusuyum. Yarmolenko, Konoplynka, hatta Tsygankov gibi bire birde fark yaratabilecek bir oyuncu değilim. Farklı tarzda futbolcuyum" sözlerini söyledi.

Gent'e Dinamo Kiev'den 2 milyon euro bonservis ücretiyle gelen Ukraynalı oyuncu, bu sene 30 karşılaşmada ilk 11'de oyuna başladı ve 17 gol, 4 asistlik performansla takımına katkı sağladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal