Beşiktaş ve Galatasaray Karşı Karşıya...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun harcama limiti nedeniyle transferde sessiz kalan Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı.

17.01.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-15:48) Beşiktaş ve Galatasaray Karşı Karşıya...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun harcama limiti nedeniyle transferde sessiz kalan Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı. Brezilya’da yayın yapan Torcedores.com'un haberine göre, Milan forması giyen Lucas Paqueta için Beşiktaş ve Galatasaray devreye girdi.

Milan’ın geçtiğimiz sezon Brezilya ekibi Flamengo’dan 40 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı genç yıldız futbolcu bu sezon 15 maçta forma şansı buldu. Paqueta bu süreçte yalnızca 1 asist üretti.

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain’in de ilgilendiği iddia edilen futbolcunun menajerinin ise Türkiye’de forma giymesine sıcak bakmadığı vurgulandı. Genç futbolcunun Flamengo’ya da teklif edildiği ancak Brezilya temsilcisinin bu teklifi reddettiği belirtildi.

Brezilyalı futbolcu için son zamanlarda İtalyan basınında da yer alan mutsuz olduğuna dair çıkan haberler de, oyuncunun Milan’la yollarını ayırabileceğini işaret etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal