Beşiktaş ve Fenerbahçe Pavon Transferinde Yarışıyor! İşte Detaylar!

Beşiktaş, Boca Juniors'ta oynayan Arjantinli Pavon ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.. İşte detaylar

02.08.2019-12:51 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-12:58) Beşiktaş ve Fenerbahçe Pavon Transferinde Yarışıyor! İşte Detaylar!

Beşiktaş'ta transfer dönemi hareket kazandı.. En son Tyler Boyd ve Douglas transferlerini bitiren ve beklemeye geçen siyah beyazlılar tekrar gaza bastı..

Boca Juniors'ta forma giyen Pavon ile ilgilendiği iddia edilen Beşiktaş'ın bu transferi bitirmeye çok yakın olduğu iddia edildi. Geleceğin Messi'si olarak gösterilen 23 yaşındaki Arjantinli oyuncu için Boca Juniors'un kapısı çalındı.

TRT Spor'da yayınlanan programda Ersin Düzen bu transferi doğruladı.

"Boca Juniors'ta oynayan bir oyuncu var, Pavon. Şöyle bir gelişme oldu. Daha önceden LA Galaxy'nin Pavon'a bir teklifi vardı. Yakşaık 20 milyon Euro'luk bir teklif olduğu iddia ediliyordu. ifadelerini kullandı. Daha sonra Boca Juniors tarafından bu yalanlandı. Başkanları oyuncuyu Avrupa'dan bir takıma kiralık ya da bonservisiyle vermek sitediklerine dair bir açıklama yapmıştı. Boca Juniors, Pavon'u kiralama düşüncesine sahip. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bu oyuncu teklif edildi." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal