Beşiktaş ve Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanları Yemekte Buluştu!

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve Fenerbahçe Kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Vodafone Park’ta düzenlenen yemekte buluştu. Galatasaray Kulübü Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ise davete katılmayacağını sabah saatlerinde açıklamıştı.

29.11.2018-15:16 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-15:13) Beşiktaş ve Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanları Yemekte Buluştu!

Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin divan kurulu başkanları, Vodafone Park’ta gerçekleşen yemekte bir araya geldi.

Yemek öncesinde basın mensuplarına konuşan Tevfik Yamantürk, bu toplantıları Vefa Küçük’ün başlattığını kaydederek, “Türkiye’deki spor camiasını ve kulüpleri konuşacağız. Galatasaray, kendilerince haklı olan nedenlerden ötürü davete katılmadılar. Bir dahaki buluşmada onlarla olacağız. Bu işler kavgayla olmaz, bu işler el sıkışmakla olur. Takımlarımızın içinde bulunduğu problemlerden çıkmasının yolu marka değeri ile gelirleri arttırmaktır. Biz Vefa Bey ile Beşiktaş olarak bunu gerçekleştirme çabası içerisindeyiz. Bu yalnızca 3 büyük kulüp için değil tüm kulüpler için geçerlidir. Endüstri değeri yükseldikçe kulüplerin kendi kendilerine yaşayacaklarına inanıyorum. Kulüplerin kasaları kendilerine ait olmalıdır. Türkiye’de algı bu yönde ne yazık ki. Bu durumu kulüplere indirmemek lazım. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş aynı aileden çıkan bireylerin başka yerlere yönelen insanları. Bizim işimiz algıyı değiştirmek. Bu bir eğitimdir. Umuyorum ki Türkiye bu süreci bizim göreceğimiz sürede aşar.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başlarken, “Daha önce Galatasaray Kulübü Divan Başkanı ve Beşiktaş Kulübü’nün önceki divan başkanıyla belli dönemlerde bir araya geliyorduk. Bu durum pek bilinmiyordu. Fakat bundan önce bizim kulübümüzde gerçekleşen toplantıya her iki divan başkanı da katılmış ve bu durum bizi son derece mutlu etmişti. O günkü yemekte bu tarihi belirlemiştik bir sonraki buluşma adına. Ben bu sabah Eşref Hamamcıoğlu’nun aramasının ardından toplantıya katılmayacağını öğrendim. Onun katılmaması davet sahibi olarak Tevfik Yamantürk’e ait. Ama biz 3 büyük kulübün durumu, koşulları, ilişkileri olumsuz da olsa divan başkanları olarak kulüplerimizi temsilen verilen davete yanıt vermesi lazım. Biz Fenerbahçe Kulübü olarak uzatılan her eli sıkarız her davete icabet ederiz. Bu sohbetin, bu yemeğimizin Fenerbahçe ve Beşiktaş’a hayırlara getirmesini umuyorum. Bugün iki takımında Avrupa’da maçları var. Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarına başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal