Beşiktaş Transfer Bombasını Patlatıyor!

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 3. kez şampiyonluk yaşamak isteyen siyah beyazlılar bir taraftan da önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde ses getirecek bir takım kurmayı hayal ediyor.

17.04.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-14:29) Beşiktaş Transfer Bombasını Patlatıyor!

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon yakaladığı başarıyla Avrupa'da kendine önemli bir yer edinen siyah beyazlı takımda yönetim, önümüzdeki sezon bu başarının daha yukarısına çıkabilecek bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapıyor. Sezon başında Pepe, Medel ve Negredo gibi yıldız oyuncuların da transferinin ardından, Avrupa’nın önemli isimleri siyah beyazlı formayı giymeye sıcak bakıyor.

Brezilyalı yıldız Talisca'nın bonservisini 21 milyon Euro bonservis bedeliyle satın alma opsiyonu bulunan siyah beyazlı yönetim, yetenekli oyuncunun takımdan ayrılma durumuna göre, farklı isimler konusunda da çalışmalara başladı. Öte yandan Portekizli yıldız Quaresma'ya Çin kulüplerinin yapabileceği önemli teklifleri de değerlendirmek isteyen başkan Fikret Orman, takımdan ayrılacak isimlerin yerine aynı klasta oyuncular transfer etmeyi düşünüyor.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansı süren ve önümüzdeki sezon da ligi zirvede bitirip Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı hedefleyen siyah beyazlı idareciler, bu hedef doğrultusunda Shakhtar Donetsk ile kontratı sezon sonunda bitecek Brezilyalı orta saha Bernard'ın transferinde önemli bir aşama kaydetti.

Shakhtar Donetsk’le olan kontratını uzatmayacağını duyuran 25 yaşındaki oyuncu, kariyerine daha iyi bir ligde ve özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istediğini belirtmişti. Siyah beyazlı yönetimin Bernard ile yıllık 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği ve ön anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Brezilya Milli Takımı 15 kez terleten ve geniş kadroda kendisine yer bulabilen yetenekli oyuncu, hem 10 numara bölgesinde, hem de orta sahanın iki kenarında da oynayabiliyor. Siyah beyazlı ekibin, Talisca veya Quaresma'dan birinin takımdan gitmesi durumunda, Bernard'ı transfer etmesi bekleniyor.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal