Beşiktaş Taraftarlarından Derbi Sonrası Büyük Destek!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray’a konuk olan ve karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılan Beşiktaş’ta taraftarlar takımlarına büyük destek verdi.

30.04.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-12:15) Beşiktaş Taraftarlarından Derbi Sonrası Büyük Destek!
Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’a 2-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında büyük avantajı yitirdiği maçın ardından siyah beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş'e de büyük destek verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde şampiyonluk yolunda kazanan takımın büyük bir avantaj elde edeceği maçta Beşiktaş, Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan ve ligde 4. sıraya gerileyen siyah beyazlı ekip, zirve yolunda ağır bir yara almasına karşın taraftarlarından büyük bir destek gördü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde saatlerce bekleyen taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.



Sosyal medyada Teknik Direktör Şenol Güneş'e destek olan siyah-beyazlı taraftarlar, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde de takımlarına sahip çıktı. Yaklaşık 100 kadar Beşiktaş taraftarı, takımlarının tesislere giriş yapmasıyla beraber çok sayıda meşale yakarak, hem takım hem de Teknik Direktör Şenol Güneş lehine tezahüratta bulundu.



Siyah beyazlı taraftarların Şenol Güneş'e "Bizi bırakma" şeklinde tezahüratı da dikkat çekerken, deneyimli teknik adam, kendisine destek taraftarları el sallayarak selamladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal