Beşiktaş Taraftarları Müge Anlı Aleyhine Küfürlü Tezahürat Yaptı

Beşiktaş-Kayserispor maçında ev sahibi takım taraftarları televizyon programcısı Müge Anlı aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundu. Müge Anlı, Fenerbahçe maçındaki olaylar sebebiyle Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'i suçlamıştı.

07.05.2018-21:25 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-21:15) Beşiktaş Taraftarları Müge Anlı Aleyhine Küfürlü Tezahürat Yaptı

Süper Lig 32. haftasında yapılan Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısında siyah beyazlı taraftarlar 40. dakikada ATV'de yayınladığı programda Fenerbahçe maçını tribünden izleyen ve ardından Tolga Zengin'i taraftarlarla tartıştığı için çıkan olaylarda bir nevi sorumlu tutan Müge Anlı aleyhinde küfürlü tezahürat yaptı.

ESRA EROL'A DESTEK!

Beşiktaş taraftarları Müge Anlı aleyhinde tezahüratta bulunmasının ardından bu kez Müge Anlı'ya tepki göstererek Tolga Zengin'î savunan ve özellikle Tolga Zengin'e edilen küfürleri tasvip etmediğii açıklayan Esra Erol'a destek olarak, Esra Erol lehinde tezahüratlarda bulunmaya başladı.

MÜGE ANLI, TOLGA ZENGİN İÇİN "FUTBOLCU TARAFTARA SALDIRAMAZ" DEMİŞTİ

Yaşanan olaylarla alakalı olarak önce idarecileri ardından da Beşiktaş yedek kulübesinde, Fenerbahçeli taraftarlarla münakaşaya giren futbolcuları suçlayan Anlı, isim vermeden Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup'a yüklendi. Müge Anlı yaptığı konuşmada "Herkes gitsin rahatça takımının maçını seyretsin. Kazanırsak kazanırız, yenilirsek yeniliriz fakat her şey bir disiplin içinde olmalı. Bunun için bence idarecilere görev düşüyor. İdareciler konuşmalarına dikkat edecekler. Oyuncular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun. O taraftar orada yer aldığı için para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir fakat sen oyuncu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu vakit, bunların meslekten men edilmesi gerekir ki; biz huzur için de çoluğumuzla çocuğumuzla gidelim güzel güzel izleyelim" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal