Beşiktaş Taraftarından Talisca İsyanı!

Siyah beyazlı ekibe gönül veren taraftarlar, Atiker Konyaspor karşılaşmasında sarı kart gören ve Fenerbahçe derbisinde cezalı hale düşen Anderson Talisca'nın sarı kart gördüğü pozisyona adeta veryansın etti.

17.02.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-09:59) Beşiktaş Taraftarından Talisca İsyanı!

Atiker Konyaspor mücadelesinde sarı kart ile cezalandırılan Anderson Talisca, Fenerbahçe derbisinde cezası sebebiyle formasına kavuşamayacak. Karşılaşmada dakiklalar 54'ü gösterdiğinde hakem Alper Ulusoy tarafından sarı kart ile cezalandırılan Talisca, gördüğü karttan sonra hakeme büyük tepki gösterdi.

TARİHTE BİR İLK

Beşiktaş taraftarları da sosyal medya üzerinden Alper Ulusoy'a şiddetli bir şekilde eleştiri oklarını yöneltti. Pozisyonda sarı kartı bulunan Ali Turan'ın faul yaptığını ve hakemi aldattığı için ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılmasını gerektiğini düşünen Beşiktaş taraftarları, "Tarihte ilk kez faule maruz kalıp kart gördük." ve "Faulü yapan kim, sarı kartı gören kim? Rezalet" gibi ithamlarla hakemi suçlu buldular.

Konyaspor karşılaşmasında Talisca'nın yanı sıra Pepe de sarı kart görüp Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma geldi. Beşiktaş taraftarları, kart sınırındaki iki oyuncunun cezalı duruma gelmesinden sonra Oğuzhan Özyakup ve Adriano için de ''Oğuzhan ve Adriano Allah'tan sahada değil'' şeklinde yorumda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal