Beşiktaş, Taraftarı Önüne Çıkıyor!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında yarın Faro Adaları ekiplerinden B36 Torshavn’ı ağırlıyor.

01.08.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-13:43) Beşiktaş, Taraftarı Önüne Çıkıyor!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk karşılaşmasında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği B36 Torshavn’ı rövanş mücadelesinde Vodafone Park’ta konuk edecek. Siyah beyazlılar, bu karşılaşmayla uzun bir aranın ardından stadında taraftarıyla buluşacak.

Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma D-Smart’tan canlı yayınlanacak. Vodafone Park’ta oynanaca mücadelede Portekizli hakem Carlos Xistra düdük çalacak. Xistra'nın yardımcılıkları Nuno Pereira ve Nuno Miguel Silva Manso olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Vitor Fernandes Ferreira yapacak.

Deplasmanda oynanan ilk maçı Jeremain Lens ve Gökhan Gönül'ün golleriyle 2-0 kazanan siyah beyazlılar, rakibi karşısında bu avantajını iyi kullanarak tur atlamak istiyor.

İlk karşılaşmada kadroya alınmayan Ricardo Quaresma, Pepe ve Vida, teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde bu karşılaşmada forma giyebilecek.

Beşiktaş, B36 Torshavn'ı elemesi halinde, 3. ön eleme turunda, LASK Linz (Avusturya)-Lilleström (Norveç) karşılaşmasında tur atlayan tarafla rakip olacak. LASK Linz, Lilleström ile oynadığı ilk karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmıştı.  

74 GÜNLÜK HASRET BİTİYOR

Beşiktaş, B36 Torshavn maçıyla uzun bir aranın ardından Vodafone Park'ta taraftarlarının önüne çıkacak.

Geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayan siyah beyazlılar, 74 gün sonra taraftarları karşısında resmi bir karşılaşma oynayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal