Beşiktaş Talisca’nın Yerini Onunla Dolduracak!

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş’ta, kiralık sözleşmesi bitecek Talisca’nın yerine yeni alternatifler oluşturulmaya başlandı.

19.05.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 19.05.2018-11:44) Beşiktaş Talisca’nın Yerini Onunla Dolduracak!

Siyah beyazlı yönetim önümüzdeki sezon Avrupa’da bu sezon gösterdikleri başarının da ötesine geçmek için kolları sıvadı. Transfer komitesi, öncelikle, sezon sonunda takımdan ayrılacak Brezilyalı Talisca'nın yerini doldurmak istiyor.

Talisca’nın alternatiflerini belirleyen yöneticilerin ilk hedefinde Yunanistan’ın PAOK takımında forma giyen Dimitris Pelkas var. Başkan Fikret Orman ve bazı yöneticilerin, Yunan oyuncuyu izlemek adına geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın yolunu tuttuğu öğrenildi.

 AEK ile PAOK arasındaki Yunanistan Kupası finalinde 24 yaşındaki futbolcuyu takip eden Fikret Orman ve ekibi PAOK'lu yöneticilerle temasa geçti. Pelkas'ın ikinci golü kaydettiği karşılaşma PAOK’un 2-0 üstünlüğüyle sona ermiş ve PAOK kupanın sahibi olmuştu.

Bu sezon PAOK forması ile 36 resmi maçta mücadele eden Pelkas, 12 gol ve 11 asistlik bir performans gösterdi. Genç futbolcunun takımıyla 2021 yılına dek kontratı bulunuyor.

Tivibuspor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal