Beşiktaş Şampiyon Olamaz!

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, VOLE Youtube kanalında Beşiktaş gündemini mercek altına aldı.

22.01.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-16:19) Beşiktaş Şampiyon Olamaz!

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, VOLE Youtube kanalında Beşiktaş gündemini mercek altına aldı.

Uğur Karakullukçu, Beşiktaş - Sivasspor maçıyla ilgili, "çok enterasan bir maç geride kaldı. Vodafone Park'ta ne olursa olsun, başrolün Beşiktaş olmasını beklersin. Olumsuz bir şey de olsa genelde Beşiktaş üzerinden konuşursun. Öyle bir maç izledim ki, ben Sivasspor'a hayran kaldım. Sivasspor, sahaya mükkemmel yayılıyor ve birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Sivas, 10 kişi kaldıktan sonra bile çok büyük bir sıkıntı yaşamadı, sadece atak sayıları azaldı. Fernando ve Mert Hakan Yandaş da yokken çok iyi oynadılar. Beşiktaş'tan yetersiz olduğu için kiralanan Fatih Aksoy, orta sahaya devşirildi ve Iniesta pası attı. Hakan Arslan hakkı az verilen oyunculardan birisi ve Ziya Erdal normalde sol bek mevkisinde forma giyiyor" şeklinde konuştu.

"LJAJIC'IN AKLINDA SORUMLULUK ALMAK YOK"

Adem Ljajic'in performansını yetersiz bulan Karakullukçu, "Beşiktaş'ta şöyle bir problem var. Organizasyonu sahaya yansıtabilecek tek oyuncu Adem Ljajic. Ljajic'in aklında da sorumluluk almak gibi bir şey yok. Ljajic'in Beşiktaş'taki görevi savunma arasına gelip top almak değil. Ljajic, yapabileceği şeylerin hiçbirisini yapmıyor" dedi.

"KÖTÜ OYNARSA BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ"

Ljajic'in kötü oynaması durumunda Beşiktaş'ın şampiyon olamayacağının altını çizen Karakullukçu, "Atiba ve Elneny ikilisi yeterli düzeyde bir pasör hat. Yaratıcı pası sen Atiba'dan bekleyemezsin. Kilit çözecek pası Atiba ve Elneny atamaz. Ljajic'in yaratıcılık kattığı hiçbir pozisyon yok. Ljajic şu anda korkunç durumda, kasım ayında 'teklif çıkarsa satılması lazım' demiştim, çıkmadı ki satılmadı heralde. Ljajic kötü oynarsa, Beşiktaş şampiyon olamaz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal