Beşiktaş Sağ Beke Valentin Rosier’i Alıyor!

Beşiktaş, Sporting Lizbon’un bonservissiz şekilde gitmesine izin verdiği Valentin Roiser’i transfer etti.

01.10.2020-14:30 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-14:29) Beşiktaş Sağ Beke Valentin Rosier’i Alıyor!

Transfer sezonu 5 Ekim tarihinde biterken hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, sağ bek sorununu çözdü. Valentin Rosier'in takımı Sporting Lizbon'la anlaşmaya sağlayan siyah-beyazlı kulüp, futbolcu ile de pazarlıklarını sonlandırdı. Portekiz temsilcisinin 1 seneliği bedelsiz olarak kiralık göndermeyi kabul ettiği 24 yaşındaki oyuncunun ilk aşamada 1 milyon Euro net ücret istediği, Beşiktaş Yönetimi’nin ise 750 bin Euro teklif ettiği aktarıldı.

OPSİYON ŞARTI YOK

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Valentin Rosier, bu akşam 23.30'da İstanbul'a gelecek. Cuma günü sağlık kontrollerine girecek olan Rosier ile 1 senelik kiralık kontrat yapılacak.

KİRALAMA BEDELİ DE YOK

Sporting Lizbon, genç futbolcu karşılığında herhangi bir kiralama ücreti talep etmeyecek. Kontratta opsiyon maddesi de konulmayacak. Rosier'in bir an önce kadroya katılmasını bekleyen teknik patron Sergen Yalçın, sağ bekte geçici olarak kaptan Necip Uysal’ı oynatıyordu.

SAVUNMANIN SOLUNDA DA FORMA GİYEBİLİYOR

Bir zamanlar Fransa U21 Milli Takımı'na da alınan ve 7 karşılaşmada forma giyen Rosier, Sporting'e Temmuz 2019'da 5 milyon Euro ve Mama Balde bedelle gitti. Sağ bekin dışında sol bek pozisyonunda da görev yapan futbolcu kariyeri boyunca 77 karşılaşmaya çıktı, 7 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal