Beşiktaş, Riva Kampına Başladı! İşte Son Gelişmeler..

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına Riva'da yaptığı kamp çalışmasıyla başladı..

13.07.2019-13:06 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-12:56) Beşiktaş, Riva Kampına Başladı! İşte Son Gelişmeler..

Yeni sezon hazırlıklarına 8 Temmuz'da başlayan Beşiktaşi, dün yaptığı izinin ardından tekrar çalışmalara başladı.. Bu seferki çalışmada izin olmadığı aktarılırken 9 günlük çalışmanın ardından hazırlık karşılaşmaları başlayacak.. 

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinden sonra kalecileri de takımla birlikte çalıştıran başarılı teknik adam, kalecilerin oyun kurma yeteneğinden faydalanmak istiyor. Karius'un gelişigüzel toplara vurmaması için uyarıda bulunan Avcı, kaleden oyun kurmaya başlatmayı planlıyor. Geçen sene Başakşehir'de bu taktiği uygulayan ve başarılı sonuçlara imza atan başarılı teknik adam aynı taktiği Beşiktaş'a uygulayacak..

İdmanlarda oyunu sık sık durdurarak futbolcularına nasıl pas yapacaklarını gösteren Avcı, geriden oyun kurma adı altındaki yaptırdığı idmanlara 9 gün boyunca devam edecek. Avrupada birçok takımın halihazırda uyguladığı bu yöntemi Türkiye'ye getiren ve Başakşehir'de uygulayan Abdullah Avcı geçen sezon oldukça fazla beğeni toplamıştı. Bu sezon aynısını Beşiktaş'ta uygulayacak olan başarılı teknik adam taraftarları şimdiden heyecanlandırıyor. Antrenmanlarda teknolojiden de faydalanan Avcı, oyuncularının her hareketini kamera yardımıyla kayıt altına alıyor.. İdmandan sonra evine gitmeyen ve oturup bu videoları izleyen yetenekli hoca, oyuncularına ertesi gün yapmaları gerekenleri anlatıyor..

Sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta, özel izin alan Quaresma, Medel ve sakatlığı bulunan Burak Yılmaz dışında eksik bulunmuyor.

Beşiktaş, hazırlıklarına akşam yapacağı idman ile devam edecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal