Beşiktaş, Perdeyi Vodafone Park’ta Kapatıyor! Rakip Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, evinde bu akşam Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

29.10.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-09:44) Beşiktaş, Perdeyi Vodafone Park’ta Kapatıyor! Rakip Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş, bu akşam sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Vodafone Park’ta oynanacak ve hakem Bülent Yıldırım’ın düdük çalacağı müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde oynadığı 9 karşılaşmada, 4 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Beşiktaş, topladığı 15 puanla 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Çaykur Rizespor ise 9 hafta sonunda 1 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederken, 8 puanla 16. basamakta bulunuyor.

Siyah beyazlı ekip, zirve mücadelesi verdiği rakipleri Galatasaray, Kasımpaşa ve Trabzonspor’un puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatarak, hafta içinde Genk karşısında alınan mağlubiyetin yaralarını sarmak ve taraftarlarının gönlünü almak istiyor.

Çaykur Rizespor ise, Beşiktaş’ın moral bozukluğunu değerlendirip, karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Necip, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Oğuzhan, Gökhan Töre, Love

Çaykur Rizespor: Gökhan, Brabec, Saadane, Orhan, Mehmet, Ali Çamdalı, Robin, Petrucci, Boldrin, Süleyman, Muriç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal