Beşiktaş Orta Sahasını Onunla Güçlendirecek!

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlarken, orta saha transferi için rotayı Almanya'ya çevirdi.

11.05.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-12:51) Beşiktaş Orta Sahasını Onunla Güçlendirecek!
Siyah beyazlı idareciler, gelecek sezonun transfer planlaması doğrultusunda kolları sıvarken hedefte maliyeti yüksek olmayan takıma maksimum katkı sağlayabilecek isimlere yöneldi.

Takımda lider özellikli oyuncu eksikliği olduğunu tespit eden yöneticiler, rotayı Almanya’da Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin'e çevirdi. Takımıyla olan sözleşmesi gelecek sezon sona eren ancak sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, menajerler aracılığıyla siyah beyazlılara önerildi. Beşiktaş yönetimi de teknik direktör Şenol Güneş’in onayı ile bu transferi bitirmek için temaslara başlıyor.

Orta sahada forma giyen Oğuzhan Özyakup’tan bu sezon istenilen katkıyı alamayan siyah beyazlılar, hem deneyimi, hem oyun görüşü hem de lider özellikleri dolayısı ile Nuri Şahin transferiyle yakından ilgileniyor. Alman ekibinden yılda 2 milyon Euro’nun altında bir yıllık geliri olan Nuri için makul bir kontrat sunulması durumunda, oyuncunun da siyah beyazlı formayı giyebileceği öne sürüldü.

İki tarafın anlaşması halinde Borussia Dortmund'un da bonservis konusunda kolaylık göstereceği belirtildi.

Güneş

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal