Beşiktaş Maçı Öncesi Kayserispor Teknik Direktöründen 'Kartal Pençesi'

2-0'lık Beşiktaş mağlubiyetinden önce "Kartal pençesi" yapan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica konuyla alakalı açıklama yaptı. Sumudica, "Taraftar istedi onları kırmadım" dedi.

07.05.2018-23:29 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-23:24) Beşiktaş Maçı Öncesi Kayserispor Teknik Direktöründen 'Kartal Pençesi'

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın sonrasında açıklamalarda bulundu.

"KARŞIMIZDA İYİ BİR TAKIM VARDI"

Beşiktaş'ın iyi bir ekip olduğuna değinen Sumudica, "Kayserispor etkili oynadı, sahada diriydik. En az beş tane pozisyon yakaladık. Vodafone Park'ta Beşiktaş gibi büyük bir ekibe karşı yakaladığınız fırsatları değerlendiremezseniz, netice böyle olur. Karşımızda iyi bir ekip vardı. Geçen sezonun şampiyonu. Çok iyi futbolculara sahipler, her an farklılık yaratabilecek oyuncuları var. Şenol Güneş'i ve Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bence Beşiktaş olduğu pozisyondan daha fazlasını hak ediyor" dedi.

"BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR İSTEDİ, BEN DE YAPTIM"

Maçtan önce "Kartal pençesi" yaparak poz vermesi konusunda konuşan Sumudica, "Buranın ortamını gerçekten çok seviyorum. Burada futbol kültürü var. Beşiktaş taraftarını tebrik ediyorum, gerçekten çok farklı bir ortam yarattılar. Beşiktaş taraftarı bunu yapmamı istedi ve bende onları kırmadım. Beşiktaş ile aramda başka bir şey yok" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal