Beşiktaş Maçı Emine Bulut Cinayetine Tepki Olarak 1 Dakika Sessizliğe Bürünecek!

Beşiktaş yine çok konuşulacak ve özel bir olaya imza attı. İşte detaylar..

23.08.2019-15:47 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-17:02) Beşiktaş Maçı Emine Bulut Cinayetine Tepki Olarak 1 Dakika Sessizliğe Bürünecek!

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamaya göre, bu akşam oynanacak Göztepe karşılaşması başladığından itibaren 1 dakika boyunca tribünlerden çıt çıtmayacak.. Emine Bulut cinayetine tepki olarak "1 dakikalık sesiz çığlık" çağrısında bulunan Beşiktaş yönetimi yine çok konuşulacak ve özel bir olaya imza atıyor..

Olay, 18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'ndeki kafede oldu. Fedai Baran, 4 sene önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede bir araya geldi. Fedai Baran ile Emine Bulut arasında tartışma çıktı. Kısa zamanda büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun farklı yerlerinden bıçakladı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Emine Bulut kanlar içerisinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar ardından gelen sağlık birimleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların bütün çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal