Beşiktaş Maça Çıkacak Mı?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynanan olaylı derbinin kararını açıklamasının ardından gözler Beşiktaş Kulübüne çevrildi. Beşiktaş’ın karşılaşmaya çıkmaması halinde ne olacak?

25.04.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-15:50) Beşiktaş Maça Çıkacak Mı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan ancak yaşanan olaylar nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşına ilişkin kararını açıkladı. TFF Yönetim Kurulu’nun kararına göre, karşılaşma kaldığı yerden seyircisiz olarak devam edecek.

Bu kararın ardından Beşiktaş yönetiminin alacağı karar merakla bekleniyor. Eğer Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun olaylı derbiye seyircisiz olarak kaldığı yerden devam edileceğini açıklamasının ardından 'Maça çıkmama' kararı alırsa 'hükmen mağlup' olabilir.

Beşiktaş yönetiminin bu durumun yaşanmaması adına Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karara uyması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun konuya ilişkin yönetmeliği şu şekilde:



CEZALI PEPE FORMA GİYEBİLECEK Mİ?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ancak çıkan olaylar sebebiyle yarıda kalan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Pepe’nin kaldığı yerden devam edecek karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği de merak konusu oldu.

3 Mayıs Perşembe günü kaldığı yerden seyircisiz olarak devam edecek karşılaşmada kurallar gereği deneyimli savunma oyuncusu forma giyemeyecek.

Müsabaka talimatının 20. maddesinde yer alan ifadeler şöyle:

"(2) Müsabakanın başka bir gün yarım kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına veya yeniden oynanmasına karar verildiği takdirde, kişilerin müsabakada yer alma uygunluğu açısından bu talimatın 18. maddesinde yer alan hükümler kıyasen uygulanır"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal