Beşiktaş, Lazio'dan Durmisi'yi Transfer Etmek Üzere! İşte Detaylar!

Beşiktaş'ta sol bek mevkisi için düşünülen Lazio'lu Durmisi için yeni bir gelişme yaşandı.. Aradaki bonservis farkının kapandığı öğrenilirken transfer her an bitebilir..

02.08.2019-11:59 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-12:00) Beşiktaş, Lazio'dan Durmisi'yi Transfer Etmek Üzere! İşte Detaylar!

Beşiktaş'ta sol bek mekisi için çalışmalar devam ediyor.. Adriano ile sözleşmesi biten ve sözleşme yenilememe kararı alan siyah beyazlılar rotasını Lazio'nun 25 yaşındaki Danimarkalı sol bek oyuncusuna çevirmişti..

Lazio'ya yeni teklif

Edindiğimiz bilgiye göre İtalyan kulübü, Beşiktaş'ın Durmisi için yaptığı 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifini reddetmişti. Bu olaydan sonra bekleme kararı alan Beşiktaş yönetimi Lazio'nun kapısını yeni bir teklifle çaldığı belirtildi..

Fark 1 milyon euro

İtalya medyasında yer alan habere göre; Beşiktaş'ın yeni teklifi 2.5 milyon euro oldu.. Lazio'nun bu oyuncu için talebinin 3.5 milyon euro olduğu belirtilirken anlaşmanın çok yakın olduğu ifade edildi.. Önümüzdeki günlerde bu transfer netlik kazanacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal