Beşiktaş, Konoplyanka Transferinde Fenerbahçe'ye Çalım Attı! İşte Detaylar!

Fenerbahçe haftalardır peşinden koştuğu Konoplyanka transferinde Beşiktaş araya girdi.. Beşiktaş Ukraynalı yıldızı kadrosuna katmak üzere..

29.07.2019-10:14 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-10:11) Beşiktaş, Konoplyanka Transferinde Fenerbahçe'ye Çalım Attı! İşte Detaylar!

Fenerbahçe'nin haftalardır peşinden koştuğu Konoplyanka transferinde Beşiktaş araya girdi. Sarı lacivertlilerin önümüzdeki sezon için kanatta düşündüğü Ukraynalı oyuncu Beşiktaş'a imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Konoplyanka ile biraraya gelen Beşiktaş'lı yöneticiler, Ukraynalı yıldız oyuncuyu ikna etti. Yıllık maaş konusunda her türlü anlaşma sağlayan Beşiktaş, Schalke 04'ü ikna etmesi halinde Konoplyanka'ya imza attıracak.

Konoplyanka ile görüşen ve olumlu yanıt alan siyah-beyazlılar, Ukraynalı oyuncunun kulübü ile de temaslarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin de devrede olduğu transfer için yönetimin seferber olduğu kaydedildi. 

Bu transfer için 3 milyon euro civarı bir bonservis bedeli ayrıran Beşiktaş yönetimi Schalke 04'ü ikna etmesi halinde yıldız oyuncuya imza attıracak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal