Beşiktaş Kazanmak İçin Oynar!

Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci, düzenlenen bir panelde Beşiktaş’ın performansını değerlendirdi.

12.02.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-12:32) Beşiktaş Kazanmak İçin Oynar!

Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci, düzenlenen bir panelde Beşiktaş’ın performansını değerlendirdi.

İşte Nihat Kahveci’nin o açıklamaları:

Sevgili Sergen hoca geldiğinden beri iki maç oynandı, Rizespor'un ilk yarısı, Gaziantepspor maçının da ikinci yarısında iyi oynadılar. Gaziantepspor'un ikinci yarısında iyi oynamasındaki en önemli faktörlerden biri Sergen hocanın devre arasında yaptığı oyuncu değişikliydi, oyuncu ve sistem değişikliği.

Adem, Elneny ve Atiba'yla beraber üçlü orta saha oynarken ikinci yarı Boateng'i oyuna aldı ve forvet arkası pozisyonuyla bambaşka bir oyun formatına döndü, 4-2-3-1'e döndü. İşte oyunculuğundan gelen ve şu an saha dışından oyunun genelini gördüğü için çok zeki, akıllı bir Sergen hoca, hemen oyuna müdahalesiyle skoru aldı. Sonuçta Sergen hoca, Başakşehir'e karşı galip gelebilir, Trabzonspor'u ve Alanyaspor'u da yenebilir, neden olmasın? Beşiktaş'tan bahsediyoruz.
Beşiktaş sahaya çıktığında hangi kadroyla olursa olsun, kadrosu yeterli ya da yetersiz dersin ama o formayı giyen her oyuncu kazanmak için oynar. Sergen hoca da bundan bahsederek fark etmez, fark etmez derken oyuncusuna güvendiğini, camiaya güven aşılamasından dolayı fark etmez diyor. Doğru olan da budur. Ben tabii ki sonuçta orada oynamış bir futbolcu olarak başarılı olmalarını çok istiyordum

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal