Beşiktaş Karius’la Sözleşme İmzaladı!

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Loris Karius için imza töreni gerçekleştirdi.

29.08.2018-13:19 - (Son Güncelleme: 29.08.2018-17:36)

Beşiktaş, Liverpool’dan 2 yıllığına kiraladığı Alman file bekçisi Loris Karius için Vodafone Park’ta imza töreni düzenledi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Karius'a ailemize hoş geldin diyorum. Annesi ve babası da burada olacaktı fakat Almanya'ya dönmek zorunda kaldılar. Bu nedenle imza törenini baş başa yaptık. Burada çok güzel bir yıl ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

25 yaşındaki Alman eldivenin basın mensuplarının sorularına verdiği yanıtlardan öne çıkanlar şöyle:

“BURAYA GELME HEDEFİM KUPALAR VE ZAFERLER KAZANMAK”

“Bir kaleci için genç sayılabilecek bir yaştayım. Buraya gelmekteki hedefim takım arkadaşlarımla beraber kupalar ve zaferler kazanmak.

Beşiktaş’a gelmemde en büyük etken, taraftarların yolladığı mesajlar. Beni gerçekten takımda görmek istediklerini gösterdiler. Her futbolcu böyle bir sevgiyi hissetmek ister. Bu duygu karşısında en iyisini yapma ihtiyacı duyuyorsunuz. Kulübün beni net bir biçimde transfer etmek istemesi de kararımı vermem de önemli bir etkendi.

“YAKIŞIKLI FUTBOLCULARLA KIYASLANIYOR OLMAK GÜZEL FAKAT…”

Beşiktaş’ta forma giymiş Alman futbolcularla konuştum. Bana anlattıkları şeyler tamamen pozitifti. Benim kararımı kesinleştirmem konusunda etkili oldu. Yakışıklı futbolcularla kıyaslanıyor olmak güzel fakat önemli olan sahada iyi bir performans sergilemek…

Direkt olarak Mario Gomez ile konuşmadım. Fakat hep olumlu şeyler duydum. Onun bu takımda neler başardığını biliyorum. Ortak arkadaşlarımızdan tamamen olumlu cümleler duydum.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ OYNAMAK HERKESE KISMET OLMAZ”

Yaşamda ve futbolda bazen böyle anlar var fakat Şampiyonlar Ligi Finali oynamak da herkese kısmet olmaz. O gün bizim için talihsiz ve şanssız bir gündü.

“HAZIR DURUMDAYIM”

Liverpool ile sezon öncesi bütün antrenmanlara katıldım. Yalnızca son birkaç gün risk almamak adına salonda çalıştım. Hazır durumdayım.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal