Beşiktaş İki Futbolcu ile Anlaştı

Lens’i göndermeye hazırlanan Beşiktaş yönetiminin, iki yeni futbolcu alacağı belirtildi. Bu oyuncular ise CSKA Sofyalı Gyasi ile Yeni Malatyasporlu Gökhan Töre.

26.05.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 26.05.2020-12:23) Beşiktaş İki Futbolcu ile Anlaştı

Beşiktaş, yeni tip coronavirüs (Covid-19) sebebiyle verilen arada çalışmalarını devam ettirirken, yönetim de bir taraftan gelecek sezonun planlaması için hazırlıklara başladı.

Gelecek sezon maaş bütçesini büyük ölçüde küçültecek olan siyah- beyazlılarda bonuslar hariç 2.2 milyon euroluk net ücret alan Jeremain Lens’in gönderilmesi planlar arasında ilk sırada yer alıyor.

SÖZLEŞMESİ SONLANDIRILACAK

Geldiğinden bu zamana istenilen performansın altında kalan Hollandalı oyuncunun, 2022'ye kadar kontratı olsa da yönetim en az hasarla bu sözleşmeyi sonlandırıp maaş bütçesinde önemli bir miktarda yer açmayı amaçlıyor.

GYASI İLE BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI

Lens'in gitmesinin devamında ise Beşiktaş yönetimi hedeflerini belirledi. Hoca Sergen Yalçın'ın direktifi doğrultusunda kanat pozisyonunu için iki ismi gündemine alan siyah- beyazlılar, Bulgaristan kulübü CSKA Sofya'dan sezon bitimine gideceğini açıklayan Edwin Gyasi ile büyük oranda anlaştı.

Beşiktaş'ın Ganalı oyuncu ile 2 senelik kontrat imzalayacağı aktarıldı. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz zamanlarda Beşiktaş için "Beşiktaş çok büyük bir takım. Şu anda transferle ilgili çok fazla bir şey söyleyemem, ne olacağını hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuşmuştu.

TEKRARDAN GÖKHAN TÖRE

Beşiktaş'ın kanat pozisyonu için öteki hedefi ise eski oyuncusu Gökhan Töre. Sergen Yalçın'ın, sezon öncesinde Yeni Malatyaspor'dayken transferini istediği yetenekli oyuncuyu Beşiktaş'a da getirmek aktarıldı.

Malatya ekibi ile 1+1 senelik kontratı olan Töre, sezonun sona ermesinin sonrasında bu opsiyonu kullanmayarak uygun bir fiyatla tekrardan Kartal olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal