Beşiktaş, Göztepe Engelini Zorlanmadan Aştı

Süper Lig'in 28. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş, maçı zorlanmadan 5-1 gibi farklı bir sonuçla kazanmasını bildi ve zirve yarışında bende varım dedi.

07.04.2018-21:08 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-20:57) Beşiktaş, Göztepe Engelini Zorlanmadan Aştı

Spor Toto Süper Lig 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş kendi evinde Göztepe'yi ağırladı.

İLK TEHLİKELİ ATAK GÖZTEPE'DEN

Maçın 8. dakikasında savunmanın arkasına atılan topa koşan Demba Ba yakın mesafeden sol ayağıyla vurdu fakat top kale direğinin üzerinden dışarı gitti.

BEŞİKTAŞ'TA PERDEYİ TALISCA AÇTI

Kara Kartal karşılaşmanın 19. dakikasında Talisca ile öne geçmeyi başardı. Sol kanattan Caner Erkin'in ortasına iyi yükselen Brezilyalı oyuncu düzgün bir kafa vuruşuyla Beşiktaş'ı Göztepe karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

MEDEL FARKI İKİYE ÇIKARDI

Siyah-beyazlılar 25. dakikada Medel ile farkı ikiye çıkardı. Ani gelişen Beşiktaş hücumunda Babel sol kanattan ceza alanına kat etti. Hollandalı yıldız ceza sahası önünde rahat pozisyondaki Medel'e pasını çıkardı. Şilili yıldız topu kontrol ettikten sonra çok sert bir şut çıkardı ve durumu 2-0'a getirdi.

karşılaşmanın ilk devresi Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

LENS KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI

53. dakikada ani gelişen Beşiktaş hücumunda Babel'in ara pasına koşan Lens, Beto ile karşı karşıya kaldı. Hollandalı oyuncu bu pozisyonda topu Beto'nun üstünden aşırttı ama top kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

TOSIC BEŞİKTAŞ'I İYİCE RAHATLATTI

Zorlu maçın 64. dakikasında sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Necip'in ön direkte aşırdığı topa ceza sahası içinde Tosic kafayla dokundu ve farkı üçe çıkaran golü attı: 3-0

GÖZTEPE FARKI İKİYE İNDİRDİ

71. dakikada sol taraftan baskıyla topu kazanıp ceza sahasına giren Poko'nun bıraktığı topa penaltı noktası üzerinden Halil Akbunar dokundu ve farkı ikiye indirdi: 3-1.

DEMBA BA DİREĞE TAKILDI

Halil'in golünden 1 dakika sonrasında sağ çaprazda topla buluşan Demba Ba sol ayağıyla harika bir şut attı, Fabri'nin müdahale edemediği top çatala çarpıp oyun alanına geri döndü.

GÖZTEPE 10 KİŞİ

78. dakikada gördüğü sarı kart sonrası Hakem Ümit Öztürk'e fiziki müdahaleyle itiraz eden Rotman, aynı dakika içerisinde ikinci sarı kartı da görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

LARIN OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

86. dakikada Mustafa Pektemek'in defansın arkasına attığı topa koşan Larin yerden güzel bir vuruşla Beto'yu avladı ve skoru 4-1'e getirdi.

BABEL FARKI 4'E ÇIKARDI

Mücadelenin 87. dakikasında Talisca'nın pasında Babel topu boş ağlara gönderdi ve skoru 5-1'e taşıdı.

Son dakikalarda başka gol olmayınca Kara Kartal sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal