Beşiktaş, Golcüsünü İngiltere’de Buldu!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir forvet katmayı planlayan Beşiktaş, rotayı İngiltere Premier Lig’e çevirdi.

19.11.2018-16:50 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-16:48) Beşiktaş, Golcüsünü İngiltere’de Buldu!

Beşiktaş, ara transfer döneminde gözünü golcü transferine dikti. Siyah beyazlı kulüp, bu bölge için ilk sıraya West Ham United forması giyen Chicharito lakabıyla bilinen forvet Javier Hernández’i aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Londra’ya giderek bu transferi bizzat sonlandırmaya çalışacak.

Meksikalı forvet için Ada ekibiyle menajerler aracılığıyla ilk teması kuran ve İngiliz ekibine satın alma opsiyonlu kiralama önerisi sunan siyah beyazlılara olumlu geri dönüş yapılmıştı. Bu gelişme sonrası yönetim, resmi temaslarda bulunmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

İki takım yöneticilerinin şartları konuşmak adına ortak bir toplantı günü belirlediği ve bu toplantının gelecek ay gerçekleşeceği öğrenildi.

Ayrılığa Sıcak Bakıyor

Siyah beyazlı ekipte başkan Fikret Orman’ın gelişmeleri yakından takip ettiği ve bizzat Londra’ya giderek bu transferi bitirmek istediği kaydedildi.

Kulübüyle 2020 yılına dek kontratı süren Chicharito, bu sezon çıktığı 10 karşılaşmada 2 gollük bir performans ortaya koydu.

Takımın ilk santrforu Marko Arnautovic’in arkasında kalan Chicharito’nun, daha fazla şans bulabileceği bir takımda oynamak istediği ve kulüplerin anlaşması durumunda Beşiktaş’ta oynamaya hazır olduğu gelen haberler arasında…

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal