Beşiktaş Geleceği İçin Çalışıyor! İşte Takipteki Yerli Oyuncular

Beşiktaş'ın Sportif Direktörü Keskin, takımın gelecek dönemlerde çok daha iyi olması adına ince elenip sık dokunan çalışmalar yaptıklarını ve genç yeteneklerin takıma katılacağını taraftara duyurdu.

03.03.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-10:50) Beşiktaş Geleceği İçin Çalışıyor! İşte Takipteki Yerli Oyuncular

Beşiktaş'ta Futbol Akademi Sportif Direktörü olan Gökhan Keskin, yürütülen transfer politikası hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Deneyimli Sportif Direktör, Beşiktaş'ın takipte olduğu genç oyuncular hakkında taraftarlara açıklamada bulunurken aynı zamanda Larin'in takımda ne zaman görev alacağına da değindi.

İZLEDİĞİMİZ YERLİ-YABANCI BİR ÇOK OYUNCU VAR

Avrupa'da top koşturan gurbetçi oyuncuları izlediklerini ifade eden Sportif Direktör Gökhan Keskin, "Biz scout (gözlem) heyeti olarak, Avrupa'da top koşturan tüm yetenek sahibi Türk gençlerimizi yakından takip ediyoruz. Beşiktaş'ta oynayacak kapasitesi olan oyuncuları seçmeye çalışıyoruz. Örneğin Umut Bozok Fransa'da Nimes takımında top koşturuyor. Başka bir örnek olarak: Ufukcan Engin'i en son Portekiz'de top koşturan U-19 Milli karşılaşmasından biliyorum, altyapısı Çanakkale olan bir oyuncu. Çanakkale günlerinden bu zamana Milli takımlar da dahil takip ettiğimiz bir futbolcu. Üçüncü kişi ise Hasan Özkan kardeşimiz. Bu isim Belçika'da top koşturmakta. Milli takıma da seçiliyor aynı zamanda. Onun da takipçisiyiz." diyerek Beşiktaş'ın geleceğini emanet edeceği genç oyuncuları iyi seçmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal