Beşiktaş Evladını Geri İstiyor

İngiltere Premier Lig’e transfer olan Cenk Tosun, Kara Kartal’ın gündeminden çıkmıyor.

31.12.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-13:36) Beşiktaş Evladını Geri İstiyor

Siyah beyazlı forma altında 2014-18 sezonları içinde göstermiş olduğu performansın sonrasında İngiltere Premier Lig’e transfer olan Cenk Tosun, Kara Kartal’ın gündeminden çıkmıyor.

2018 yılının devre arası transfer döneminde 23 milyon Pound bonservis bedeli ile gittiği Everton’da özellikle bu sezon forma şansı alamayan 28 yaşındaki milli oyuncunun Beşiktaş formasını tekrardan giymesini isteyen Başkan Ahmet Nur Çebi, bu konuda yöneticilerin harekete geçmesini istedi.

Everton’da Marco Silva’nın görevinden ayrılmasından sonra takımın gelen teknik direktör Carlo Ancelotti döneminde 2 karşılaşmada da forma giyemeyen yıldız futbolcu, kariyer geleceğini yeni yılın ilk haftasında karar verecek. İlk önceliği yoluna Premier Lig’de devam etmenin hesaplarını yapan Cenk’in, Ada’da düzenli forma giyeceği bir takım bulamadığı takdirde Beşiktaş’a tekrar dönebileceği belirtildi.

Şu anda Everton’da; Dominic Calvert-Lewin ve Richarlison’ın arkasında üçüncü forvet durumunda olan Cenk Tosun bu hafta sonuna kadar kariyer planlamasını şekillendireceği bildirildi.

Everton ile 2022 sonuna kadar kontratı var

Beşiktaş, Cenk Tosun’dan olumlu bir dönüş gelmemesi durumunda Everton’a kiralık teklifi iletecek. İlk düşüncesi yıldız forveti 6 aylığına kiralamak isteyen Siyah-Beyazlılar’ın, milli futbolcunun olumlu olarak değerlendirmesi takdirinde süreyi artırabileceği söyleniyor.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal