Beşiktaş Diogo Leite’i İstiyor

Finansal Fair Play kuralları sebebiyle yaşadığı problemleri futbolcu satışıyla bitirmeyi amaçlayan Porto'da kulüpten gitmesi beklenen Diogo Leite’i Beşiktaş'ın da istediği ifade edildi.

31.03.2020-15:10 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-15:08) Beşiktaş Diogo Leite’i İstiyor

Porto, Finansal Fair Play’den dolayı sorunlu bir dönem yaşarken dengeyi sağlamak için yaz sezonunda futbolcu satışları yapmayı planlıyor. Portekiz kulübünde ise takımdan gitmesi beklenen ilk futbolcu ise genç yıldız Diogo Leite.

O Jogo gazetesinin haberine göre 21 yaşındaki genç savunmacı için en ciddi takım olarak Valencia söylenirken Sapo Desporto, Beşiktaş'ın da listedeki takımlardan biri olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlılar, devre ortasında da futbolcuyu renklerine bağlamak istemiş ancak verilen kiralama teklifi Porto tarafından kabul edilmemişti.

Porto'nun kiralamaktan çok futbolcuyu elden çıkararak para elde etmek istiyor olması, Beşiktaş'ın işini zorlaştıran sebeplerin başında gelmekte. Portekiz takımı futbolculardan yüksek bir bonservis geliri kazanmak isterken Valencia, Southampton, Feyenoord, Sevilla, Ajax, Bordoeaux ve Borussia Mönchengladbach'ın genç futbolcuyla ilgilendikleri biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal