Beşiktaş, Cenk Tosun'u Limit'le Kaçırdı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, limit kararı yüzünden Cenk Tosun'u şuan alamadıklarını ve başka takıma giderse üzüleceğini kaydetmişti.

11.01.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-10:51) Beşiktaş, Cenk Tosun'u Limit'le Kaçırdı!

2 milyon TL'lik harcama limitinin artırılması için Tahkim'e başvuru yapan Beşiktaş, buradan oluşan kaynakla Cenk Tosun'un almak istiyordu. Fakat Tahkim, "İncelemenin devam etmesine karar verildi" sözlerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, "Federasyonun çok ağır hareket etmesinden dolayı Cenk'le ilgili durumu netleştiremedik. Limit sorunu yüzünden Cenk Tosun'a cevap veremedik. Bu cevabı aldığımda Cenk Tosun başka bir kulüple anlaşırsa çok üzülürüz" ifadelerini kullanmıştı. Çebi, isteklerinin değerlendirilmesi durumunda limitlerinin 25-30 milyon TL'ye yükseleceğini ve bunun Cenk dahil 1 futbolcu daha transfer etme imkanı vereceğini belirtti.

Beşiktaş Başkanı, "15-16'sına kadar cevap bekliyoruz. 30'unda cevap verirlerse bu şu anlama gelir; siz bizi frenliyorsunuz, öbürlerine el altından 'Siz yürüyün, bunu halledeceğiz' diyorsunuz. Ayın 31'inde karar çıkarsa art niyet ararım" ifadelerini kullandı

Ahmet Nur Çebi'nin bu konuşmasından yaklaşık 2 saat sonra Cenk Tosun'un Crystal Palace'a kiralık olarak transfer oldu. Beşiktaş'ı daha fazla bekleyemeyen milli golcü, Ada'da kariyerine devam etmeyi tercih etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal