Beşiktaş Bombayı Milli Yıldızla Patlatıyor!

Beşiktaş, forvet transferi konusunda çalışmalarını hızlandırırken rotayı İspanya La Liga’ya çevirdi.

06.07.2018-10:51 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-10:50) Beşiktaş Bombayı Milli Yıldızla Patlatıyor!

Alvardo Negredo ve Vagner Love ile yolları ayırmaya hazırlanan siyah beyazlılar, kadrosuna mutlaka kaliteli bir golcü katmak istiyor.

Listesinde birçok forvet adayı bulunan siyah beyazlı ekip, Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda rotayı La Liga ekiplerinden Villarreal’de forma giyen milli oyuncu Ense Ünal’a çevirdi. Yönetimin, Enes Ünal için İspanyol yöneticilere kiralama teklifinde bulunduğu ve milli yıldızın da Beşiktaş’ta forma giymek istediği belirtildi.

Beşiktaş, transferde gaza bastı… Kara Kartal, golcü transferi konusunda harekete geçti ve Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği Enes Ünal için kulübü Villarreal’e teklifinii sundu. Deneyimli teknik adamın Bursaspor'u çalıştırdığı dönemde birlikte çalıştığı Enes Ünal'ın da siyah beyazlılara gelmeyi çok istediği ve transfer sürecini yakından takip ettiği bildirildi.

Başkan Fikret Orman'ın Şenol Güneş’in ısrarcı olduğu bu transferi büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü ve yıldız golcünün kadroya katılması için şartları sonuna kadar zorladığı ğrenildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal