Beşiktaş Boateng’den Haber Bekliyor!

Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kiraladığı Kevin-Prince Boateng'in gelecek sezonda da oynaması yapacağı indirime bağlı. 10 karşılaşmada 45 dakika yer alması durumunda kontratı 1 sene daha uzayacak olan Ganalı oyuncunun maçlar başlayana kadar yanıt vermesi isteniyor.

01.06.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-17:11) Beşiktaş Boateng’den Haber Bekliyor!

Beşiktaş'ın devre ortasında Fiorentina'dan geçici süreliğine kadrosuna kattığı Kevin-Prince Boateng'in gelecek sezondaki kaderi kendi elinde. Yapılan haberlere göre; siyah- beyazlı idareciler, deneyimli oyuncuyla devam etmek isterken yeni sezonki ücretinden kesinti yapmasını istedi.

6 KARŞILAŞMADA OYNADI

Siyah- beyazlılardan yarım sezon için 375 bin euro kazanan deneyimli futbolcunun 10 karşılaşmada en az 45 dakika görev alması durumunda kontratı 1 sene daha otomatik olarak uzayacak ve kazanacağı para da 1.7 milyon euro olacak. Bu ücrette kesinti isteyen Beşiktaşlı yetkililer, Boateng'in cevabını beklemeye başladı. Beşiktaş'ta şu zamana kadar 6 karşılamada oynayan Boateng, bunların 5'inde 45 dakika ve üstü süre sahada kaldı. 32 yaşındaki Ganalı futbolcunun kalan 8 haftadaki geleceği, kesinti hususunda alacağı karara göre değişecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal