Beşiktaş Başkanı Orman: Avrupa’da Final Uzak Değil

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Negredo, Ljajic ve UEFA Avrupa Ligi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

07.09.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-15:19) Beşiktaş Başkanı Orman: Avrupa’da Final Uzak Değil

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu sezon gol sorunu yaşamayacaklarını belirtirken, Negredo’ya güvendiğini ve yeni transfer Adem Ljajic'in de takıma büyük katkıda bulunacağını söyledi. Orman, "Milli aranın ardından yeni başlangıç olacak. Avrupa’da da final uzak değil. Hedefimiz Bakü’ye gitmek.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, attığı kritik gollerle yeni sezona başlayan İspanyol golcü Alvaro Negredo'ya güvendiğini vurguladı.

Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Fikret Orman, “Transfer dönemini verimli bir şekilde geçirdik. Eksik olan taraflarımızı giderdik. Kadromuzda hücum ağırlıklı birçok futbolcu var. Negredo istekli ve arzulu, ona çok güveniyorum, gol problemi çekmeyeceğiz" dedi.

Serie A ekibi Torino’dan transfer edilen Ljajic transferini de yorumlayan Orman, “Şartlarımız ölçüsünde iyi transferler gerçekleştirdik. Adem Ljajic hocamızın da çok istediği bir oyuncuydu. Takıma büyük katkıda bulunacağından şüphemiz yok." şeklinde konuştu.

İlk 4 haftada yaşanan kaybedilen puanların beklenmedik bir sonuç olduğunu belirten siyah beyazlı ekibin patronu, "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı. Milli aranın ardından yeni başlangıç olacak. Avrupa’da da final uzak değil. Hedefimiz Bakü’ye gitmek.” ifadeleriyle Beşiktaş’ın bu sezonki hedefini açıkladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal