Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş Hakkında Konuştu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olaylı derbi sonrasında açıklama yaptı. Orman, "Türkiye'yi dünya 3.sü yapmış bir teknik adamın böyle bir durumda kalması üzücü" dedi.

19.04.2018-23:57 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-23:57) Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş Hakkında Konuştu

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması, 57. dakikada çıkan olaylar sebebiyle tatil edildi.

Olaylı derbinin ardından 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların içinde Şenol Güneş'e çakmak attığı tespit edilen kişi de var.

Karşılaşma sonrası Fikret Orman şu açıklamaları yaptı;

Üzücü bir gün, istenmeyen olaylar yaşandı. Derbiler, özellikle Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmaları biraz gergin geçiyor. Bunun benzeri bizim sahamızda da oldu ama hiç böyle olaylar yaşanmadı."

Bu bir güvenlik zaafiyeti. Fenerbahçe'nin iç işleriymiş falan bunlar bizi ilgilendiren şeyler değil. Türkiye'yi dünya 3.sü yapmış bir teknik adamın böyle bir durumda kalması üzücü.

Futbolcular hakeme 'İçeri girebilir miyiz?' diyorlar, hakem de 'Girin' diyor. Soyunma odasına giderken çalışanımıza özel güvenlik görevlileri saldırıyor. Üzülüyoruz. Hocamızın durumu iyi. Daha önce de beyin travması geçirdiği için korktuk. MR sonuçları iyi çıktı ama tabii ki hocanın canı sıkkın.

Hoca bu gece müşahade altında kalacak. Taraftarımız da buraya geliyor, burası bir hastane. Birçok vatandaş canıyla uğraşıyor. Bu ses insanları rahatsız ediyor. Hocamız iyi, taraftarımız lütfen buraya gelmesin.

Elimizden geldiğince iyi bir şekilde kulübümüzü temsil etmeye uğraşıyoruz. Camialar yüzyıllardır var, derbiler de ilk defa yapılmıyor. Bu bir kan savaşı değil, Afrin'e gitmiyoruz. Maç kazanılacak kaybedilecek ama dostluklar sürecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal