Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ortak Hedefimiz, Beşiktaş'ımız Adına Tek Yürek Olabilmektir

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı ekibin dergisinin Aralık sayısında yer alan açıklamasında önemli ifadeler kullandı.

01.12.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-15:21) Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ortak Hedefimiz, Beşiktaş'ımız Adına Tek Yürek Olabilmektir

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulüp adına tek yürek olmaları gerektiğini vurguladı.

Başkan Orman, Beşiktaş dergisinin Aralık sayısında yer alan yazısında, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. karşılaşmasında Noveç'in Sarpsborg takımını 2-0 geriden gelerek 3-2 yenmelerinin önemine vurgu yaptı.

Alınan 3 puanın gruptan çıkmak için umutlarını arttırdığını belirten Orman, "Kenetlenerek terimizin son damlasına dek mücadele ettiğimiz zaman, neleri başarabileceğimizi göstermesi açısından bu 3 puanın çok önemli olduğunu düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Fikret Orman, her camianın bazen zor zamanlardan geçtiğini anımsatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Aile olmanın şartı, camia olmanın zorunluluğu, işte bu sıkıntılı dönemde futbol takımımız gibi kenetlenmektir. Ortak hedefimiz, Beşiktaş'ımız adına tek yürek olabilmektir. Beşiktaş ailesi olarak tek yürek olmayı devam ettirdiğimizde, tarihimize yeni başarılar ekleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yarıştığı tüm platformlarda büyük hedefleri olan futbol takımımız, bu hedeflerine sizlerin yürekten vereceği destek ve inançla ulaşacaktır. Yalnızca futbol takımımız değil, tüm takımlarımız ve hatta kulübümüz açısından da birlik ve beraberliğimiz, bayrağımızı en yükseklerde dalgalandırmamıza imkan tanıyacaktır.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal