Beşiktaş, Atiker Konyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 10 Mart Pazar günü Atiker Konyaspor’u ağırlayacağı maç için hazırlıklarar başladı.

06.03.2019-09:50 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-09:42) Beşiktaş, Atiker Konyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 10 Mart Pazar günü Atiker Konyaspor’u ağırlayacağı maç için hazırlıklarar başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş liderliğinde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketlerinden sonra pas ve dar alanda top kontrolü çalışmaları yaptığı belirtildi.

İdmanın, mini kale maç, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sonlandı.

Diğer yandan, antrenmanı Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan ve beraberindeki kimsesiz çocukların da izlediği açıklandı. Şenol Güneş ve futbolcuların antrenmanın ardından çocuklarla görüşerek hatıra fotoğrafı çektirip, imza verdiği aktarıldı.

Beşiktaş’ın maç hazırlıkları 6 Mart Çarşamba günü yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

KONYASPOR'DA MAÇA HAZIRLANIYOR 

Atiker Konyaspor da deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı için hazırlıklara başladı.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman önderliğinde yapılan antrenman, salonda core ve kuvvet çalışmalarıyla başladı.
Göztepe mücadelesinde ilk 11'de oynayan oyuncular yenilenme yaparken, diğer oyuncular idmana sahada 5'e 3 pas ve tempolu koşu çalışmasıyla devam etti. Antrenman, çift kale maç yapılarak bitirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal