Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ: 'Beşiktaş Evden Yönetilmez'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, takımda çıkan coronavirüs vakalarının sonrasında gerçekleşen eleştiriler ile ilgili, "Beşiktaş evden yönetilmez" açıklaması yaptı.

18.05.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-08:47) Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ: 'Beşiktaş Evden Yönetilmez'

Yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle askıya alınan Süper Lig'in geleceği geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, verdiği demeç ile futbolun 12 Haziran'da tekrardan geri döneceğini aktarmıştı. Gerçekleşen bu gelişme üzerine futbol takımları de vakit kaybetmeden oyuncu, teknik ekip ve çalışanını testten geçirmişti.

Coronavirüs test sonuçları açıklanan Beşiktaş'ta ise Başkan Ahmet Nur Çebi ile beraber toplam 10 kişinin pozitif olduğu belirtilmişti.

'BEŞİKTAŞ, EVDE OTURULARAK YÖNETİLMEZ'

Pozitif olan testler sonrası, "Yönetimin tesislerde ne işi vardı?" eleştirilerine Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ cevap verdi.

Kocadağ, "Başkanımız ve birkaç yönetici olarak kendimize tesislerde ayrı bir yer yaptık. Kulüp binası kapalı bir alan olduğu için açık alanda yaptığımız bölümde günlük işlerimizi yürüttük. Beşiktaş'ta acil şekilde halledilmesi gereken konular vardı. Biz gerekeni yaptık, Beşiktaş gibi koca kulüp evde oturarak yönetilemez." ifadelerini kullandı.

'İŞİ SIKI TUTTUK AMA BAŞIMIZA GELDİ'

Başından beri tesislerde gerekli önlemlerin alındığını aktaran Kocadağ, "Tesisleri haftaya çarşamba gününe kadar kapattık. En başından beri işi sıkı tutup önlemlerimizi almıştık. Galatasaray derbisinin ardından 4 test yaptırdık bugüne kadar. Dezenfekte noktasında ilk günden bu yana tesislerimizde yapılması gereken uygulamaları da yerine getirmiştik. Tesis girişine termal kamera koyduk, giriş çıkışlar dezenfekte kabininin içerisinden oldu, tesisleri birçok kez baştan aşağı dezenfekte ettirdik. Tüm bunlara rağmen başımıza geldi." şeklinde konuştu.

'OYUNCULAR TEDİRGİNLİK İÇİNDE'

Testi pozitif olanlarla Sağlık Bakanlığı'nın iletişime geçtiğini kaydeden Kocadağ, "Oyuncular arasında ister istemez tedirginlik arttı. Çarşamba günü bir kez daha test olacağız. Futbolcularla sürekli iletişim halindeyiz. İhtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Varsa da gidermek için gerekeni yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

'GÖRÜŞMELERİMİZİ ERTELEDİK'

Diğer taraftan kontrat toplantılarını da ertelediklerini belirten siyah- beyazlı idareci, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

"Normal şartlarda futbolcularımızla, sözleşme yenileme ve indirim konusu hakkında görüşmelerimiz başlayacaktı. Ancak geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bu durum sonrası bir süre erteledik. Önceliğimiz vakaların bitmesi ve herkesin sağlığına kavuşması. Sözleşme, indirim bunlar şu an konuşabileceğimiz konular değil."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal