Beşiktaş Aradığı Forveti Buldu!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna kaliteli bir forvet katmak isteyen Beşiktaş’ın hedefi belli oldu.

19.10.2018-15:29 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-15:24) Beşiktaş Aradığı Forveti Buldu!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Pepe'nin 5 milyon euroluk yıllık ücretinden kurtulmak isteyen Beşiktaş yönetiminin, yapılacak tasarrufla birlikte golcü transferini gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

Siyah beyazlı ekibin bu pozisyon için listesinin ilk sırasında yer alan ismin Çin'in Shandong Luneng takımında forma giyen Graziano Pelle olduğu belirtildi.

Sezon başında kadrosuna bir golcü katmak isteyen ancak finansal problemler nedeniyle bu transferi erteleyen siyah beyazlı yönetim, sonunda formülü buldu. Beşiktaş’ta yönetim, deneyimli savunma oyuncusu Pepe'yi ara transfer döneminde satarak kadroya forvet takviyesi gerçekleştirecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş ve yönetimin Pepe'nin performansından memnun olmasına karşın, Portekizli stoperin yıllık maliyeti, yönetimi bu planı uygulamaya zorunlu bırakıyor. Siyah beyazlı yöneticiler, Pepe’nin satışıyla hem Pepe'nin yıllık ücretinden kurtulmak, hem de yapılacak satışla beraber ekstra gelir kazanmayı hedefliyor.

35 yaşındaki defans oyuncusuna hem Çin, hem de Katar'dan gelen teklifler olması siyah beyazlı yönetimin iştahını kabartıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal