Beşiktaş, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 27.hafta maçlarında Fraport Tav Antalyaspor ile yapacağı karşılaşanın hazırlık çalışmalarına, bu sabah gerçekleştirdiği idmanla başladı. Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz, sahada bireysel çalışmasını sürdürdü.

16.03.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-15:22) Beşiktaş, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı!
Beşiktaş, Süper Lig'in 27.hafta maçlarında Fraport Tav Antalyaspor ile ogerçekleştireceği karşılaşmanın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı idmanla start verdi. Süper Lig'in 26.hafta maçlarında dün akşam Galatasaray ile rakip sahada 0-0 berabere kalan Beşiktaş, Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, 1.5 saate civarı devam etti. Siyah-beyazlılarda Dorukhan Toköz, sahada bireysel antrenmanına devam etti.

Teknik adam Sergen Yalçın eşliğinde yapılan idman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde yapıldı. Dünkü karşılaşmada forma giyen oyuncular, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile idmanı bitirdi, Diğer oyuncular ise 5'e 2 çalışması ve pas şut çalışmaları ile antrenmanı sürdürdü. İdman, yarım sahada gerçekleştirilen taktik karşılaşması ve şut çalışması ile tamamlandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal