Bernard Mensah: 'Rio Ave Tanıdığım Bir Rakip'

Beşiktaş'ın başarılı orta sahası Bernard Mensah, yarın yapacakları Rio Ave karşılaşması öncesi, Portekiz kulübü hakkında konuştu.

23.09.2020-17:39 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-17:37) Bernard Mensah: 'Rio Ave Tanıdığım Bir Rakip'

Beşiktaş'ın yeni yıldızlarından Bernard Mensah, yardımcı hoca Murat Şahin ile beraber basın toplantısı gerçekleştirdi.

'KONTRA ATAĞA İYİ ÇIKIYORLAR'

Rio Ave'nin zorlu bir rakip olduğunu kaydeden Mensah, "Bu maçın zor olacağını biliyoruz ama hazırız. Hafta boyunca bu maça hazırlandık, bu tarz maçlar kolay olmuyor. En son Antalyaspor maçından sonra bu tarz bir maça tekrar çıkıyoruz, kolay olmayacak. İyi bir rakip, benim Portekiz'den bildiğim, tanıdığım bir rakip. Bu sene birkaç maçlarını izledim. Kontra atağa özellikle iyi ve hızlı çıkıyorlar. İç sahada olmamıza rağmen kolay bir maç beklemiyoruz. Umarım galibiyeti alırız." ifadelerini kullandı.

Orta alanda her pozisyonda forma giyebileceğini belirten Ganalı futbolcu, "6-8-10 fark etmez, her mevkide oynayabiliyorum. Hocanın benden istediğini yapabiliyorsam, benim için yeterli." şeklinde konuştu.

'AVRUPA'DA BÜYÜK TAKIMDA OYNAMAK İSTERİM'

İleride Avrupa'da başka bir kulüpte forma giymek istediğini de aktaran 25 yaşındaki futbolcu, "Atletico'ya ilk gittiğimde gençtim. Çok genç yaşta gitmeme rağmen beklenti vardı. Kendimi geliştirdim, şu anda daha farklı bir futbolcuyum. Şu anda amacım uzun yıllar burada olmak. Bundan sonra Avrupa'da büyük bir takımda oynamak isterim." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal