Bernard Mensah için Ezeli Rakipler Kapışıyor

Kayserispor’un yıldızı Bernard Mensah için iki büyük kulüp arasında transfer savaşı yaşanıyor. Beşiktaş ile yapılan 8 saatlik pazarlık sonucunda henüz pürüzler giderilemezken, Galatasaray cephesi ise pazarlık halinde.

14.08.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-16:05) Bernard Mensah için Ezeli Rakipler Kapışıyor

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Mensah için Beşiktaş ve Galatasaray'ın takibi devam ederken, ilk hamle siyah-beyazlılardan geldi. Çarşamba günü İstanbul'da Kayserispor ve Beşiktaşlı idareciler Mensah için pazarlığa başladı. Gündüz saatlerinde yapılan pazarlık, tam 8 saat devam etti ve gece yarısında sonlandı.

Toplantıda Mensah için öncelikle kiralama formülü üzerinde konuşuldu. Fakat, Beşiktaş'ın verdiği para artı futbolcu teklifi yeterli görülmedi. Satın alma opsiyonu için sunulan fiyat da sarı-kırmızılı idareciler tarafından olumlu karşılanmadı.

KAYSERİSPOR İLE BEŞİKTAŞ ORTA YOLU BULAMADI

Kayserispor, Mensah'ı Beşiktaş'a kiralık yollamaya sıcak zira kara kartalın Şampiyonlar Ligi'nde yer almaları halinde futbolcunun da değerini yükseleceğinin düşünüyorlar.

Kayseri ekibi ilk gün toplantılarda, Beşiktaş'a, 'Mensah'ı bu rakamlara vermeyiz, oyuncu ödemeleriyle ilgili problemimiz yok, gerekirse bizde oynamaya devam eder' ifadelerini kullandılar.

TORUNOĞULLARI YENİ TEKLİFİ SUNDU

Bunun sonrasında taraflar perşembe günü de telefon ile pazarlığı devam ettirdi. Beşiktaş idareci Erdal Torunoğulları, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı'na yeni teklifi sundu. Kayserispor bunu değerlendirip, yanıt verecek.

GALATASARAY DA ATAĞA KALKTI

Beşiktaş'ın bu hamlesinin ardından Galatasaray da çalışmalara başladı. Gözbaşı'nı arayan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, 'Takasta hangi oyuncuları istiyorsunuz?' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal