Berke Özer: 'Ali Koç İle Çok Farklı Bir Proje Konuştuk'

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki genç kalecisi Berke Özer açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe hikayesini anlattı...

09.04.2020-10:40 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-10:35) Berke Özer: 'Ali Koç İle Çok Farklı Bir Proje Konuştuk'
Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki başarılı file bekçisi Berke Özer, Westerlo'daki güzel geçen kiralık döneminin sonra Fenerbahçe'ye çok daha iyi bir şekilde hazır oldu. Potansiyeli, yetenekleri, özgüveni, dürüstlüğü ve soğukkanlığının yanında büyük hayalleri olan Berke Özer açıklamalarda bulundu.

İşte Berke Özer'in açıklamaları:

"Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan seçilmesinin ardından gerçekleştirdiği ilk transferdin. Fenerbahçe'ye transfer hikayeni anlatabilir misin?"

"O dönem yurt dışından da birçok takım vardı. Hem menajerim, hem de Ali Başkan ile birlikte çok farklı bir proje konuştuk. Hepimiz için en doğru kararın bu olacağını düşündük. Bu kararımdan ötürü pişman değilim. Fenerbahçeli doğdum, Fenerbahçeli büyüdüm. Tuttuğun takıma bir gün transfer olmak çok güzel bir duygu. O duyguyu yaşadığım için, Fenerbahçe'de bulunduğum için, Fenerbahçe'ye transfer olduğum için çok mutluyum."

"Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra instagram hesabından yaptığın bir paylaşım var. Sarı lacivertli taraftarların unutamadığı bir paylaşım oldu bu. Bunun hikayesini bir de senden dinleyebilir miyiz?"

"Altınordu'da bize sosyal medyada yardımcı olan bir ağabeyimiz var, sağolsun. Çok destek oldu bu paylaşımda. Bana direkt bir yazı yollamadı. Bana ne hissettiğimi sordu. Ben de ona tüm düşüncelerimi, hislerimi anlattım. O da böyle bir yazı oluşturdu. Tüm sözleri bana aitti ama bunu düzenleyen, bir paylaşım haline getiren o oldu. Çok da iyi tepki aldı. Beni de çok mutlu etti."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal