Berkay Özcan Kimdir?

A Milli Takım’ın İran, Tunus ve Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet edilen Berkay Özcan kimdir? Tüm detaylar bu haberimizde…

25.05.2018-13:37 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-13:36) Berkay Özcan Kimdir?

BERKAY ÖZCAN KİMDİR?

15 Şubat 1998 tarihinde Almanya’nın Karlsruhe kentinde doğan genç oyuncu Berkay Özcan Stuttgart takımında forma giymektedir.

Futbol yaşantısına Karlsruhe Jgd. takımı’nda adım atan Berkay, daha sonra Stuttgart U17 takımına transfer olmuş ve A Takıma kadar çıkmayı başarmıştır.

Şuan Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart formasını taşıyan Berkay Özcan aslen Kocaelilidir.

Adı son dönemde sıkça Spor Toto Süper Lig ekipleriyle anılan Berkay’ın adı özellikle son günlerde Beşiktaş ile birlikte geçmektedir. Başarılı oyuncunun Avrupa’nın bazı kulüplerinden teklif aldığı da spor basınında yer alan haberler arasında…

Genç oyuncu şimdiye kadar U-21, U-19, U-18, U-17 ve U-16 yaş kategorilerinde milli formayı giydi.

Bu sezon Stuttgart ile Bundesliga’da 17 karşılaşmada forma giyen genç yıldız 1 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

İLK KEZ A MİLLİ TAKIM KADROSUNDA

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Stuttgart takımında oynayan Berkay Özcan, A Milli Futbol Takımı'nın, 28 Mayıs'ta İran, 1 Haziran'da Tunus ve 5 Haziran'da Rusya ile oynayacağı özel karşılaşmaların aday kadrosuna çağrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Almanya'nın VfB Stuttgart Kulübünde forma giyen Berkay Özcan, A Milli Takım'ın İran, Tunus ve Rusya karşılaşmaları aday kadrosuna dahil edildi." denildi.

İlk defa A Milli Takım kadrosuna çağrılan 20 yaşındaki oyuncu, daha önce 2 defa Ümit Milli, 13 defa da 19 Yaş Altı Milli Takım formalarını giydi ve bu karşılaşmalarda 5 kez fileleri havalandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal