Benzia’dan Fenerbahçe ve Süper Lig Değerlendirmesi!

Fenerbahçe'nin sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Cezayirli futbolcu Yassine Benzia, sarı lacivertli takıma transferinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

03.10.2018-15:50 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-15:48) Benzia’dan Fenerbahçe ve Süper Lig Değerlendirmesi!

Fenerbahçe dergisinin ekim ayı sayısına özel açıklamalarda bulunan Benzia, sarı lacivertli kulübe teşekkür ederek, "Beni bu takıma getirmek adına gerçekten çok uğraştılar. Bana olan ilgilerini çok net bir biçimde gösterdiler. Ben de böyle büyük bir kulübün formasını giydğim için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarına özel olarak değinmek istediğini kaydeden Cezayirli orta saha, "Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Takıma katıldığım günden bu yana, hatta buraya gelmeden önce bile, bana devamlı sosyal medyadan mesajlar gönderdiler. Sıcaklıklarını gösterdiler. Onların gönderdiği mesajlara hala bakıyorum. Onları mutlu etmek adına takım arkadaşlarımla beraber maksimum performansımı sergilemeye çalışacağım. Bu kulübün başarılı olması adına elimden gelenin en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.

“Ligue 1 ve Spor Toto Süper Lig’i benzer buldum”

Sarı lacivertlilerin Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den kiralık olarak renklerine bağladığı 24 yaşındaki futbolcu, Fransa Ligue 1 ile Spor Toto Süper Lig’i kıyaslayarak, "İki ligde de çok fazla temas ve ikili mücadele söz konusu. Oyuncular birbirlerine çok yakın temaslar kuruyor. Bu mücadele açısından iki ligi çok benzer buldum. Fransa'da yetişmiş bir oyuncu olarak bu açıdan adaptasyon sorunu yaşamadım. Fark olarak şunu belirtebilirim, Ligue 1’de daha çok taktiğe dayalı bir oyun hakim. Taktiğe daha çok önem veriliyor ve daha defansif bir oyun yapısı söz konusu... Süper Lig’de ise takımlar daha açık bir oyun anlayışına sahip." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal