Benfica Kulübü'nden Federasyona Tarihi Çağrı!

Portekiz'de Porto - Benfica derbisinin ardından Benfica kulübü yazılı bir açıklama ile yabancı hakemlerin maçları yönetmesini istedi. Başkan Vieira ise bu durumun artık kaçınılmaz olduğu yönünde açıklama yaptı.

14.02.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-16:19) Benfica Kulübü'nden Federasyona Tarihi Çağrı!
Portekiz'de 8 Şubat'ta ezeli rakipler Porto ile Benfica arasında yapılacak derbi karşılaşmasının sonrasında ardından Benfica ekibinden federasyona tarihi çağrı yapıldı.

Porto'nun 3-2 galip geldiği karşılaşmada 1 gol ve 1 penaltı kamuoyunda tartışma konusu olurken, Porto aldığı 3 puan ile puan farkını 4'e düşürdü. Benfica takımı ise 1 gol ve 1 tartışmalı penaltı vuruşundan dolayı hakeme tepkide bulundu. Benfica ekibi karşılaşmanın sonrasında yazılı açıklama gerçekleştirerek, kalan müsabakalarda kendilerinin ve Porto'nun karşılaşmalarının yabancı hakemler eşliğinde oynanmasını istedi.

Benfica başkanı Vieira, karşılaşma sonu yaptığı açıklamada ise şu sözlere yer verdi:

"Herkes Dragao;'da neler olduğunu gördü. Söz konusu Porto ve Benfica ise neden yabancı hakemler yönetmiyor? Bunun güvenle alakası yok. Şüphe var. Şüpheyi ortadan kaldırmak için yabancı hakem gerkiyor. Ben yıllardır futbol içindeyim ve neler olduğunu biliyorum. Eğer yabancı hakemler yönetirse, hata olsa bile insanlar bunu hata olarak görecek. Aksi takdirde akıllarda yine şüpheler olacak."

Hakemlerin Dragao Stadı'nda etkilendiğini aktaran Vieira, "Hakemler bu sahada maç yönetirken etkileniyor ve çekiniyor. Tehdit altındalar. Hatta ben de Dragao'ya giderken çevik kuvvet eşliğinde gitmem gerekecek gibi görünüyor." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal