'Ben Beşiktaşlıyım, Sadece Beşiktaş'ın Maçlarını İzlerim'

TFF 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'un hücum oyuncusu olan Batuhan Karadeniz çarpıcı açıklamalar yaptı.

09.04.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-13:26) 'Ben Beşiktaşlıyım, Sadece Beşiktaş'ın Maçlarını İzlerim'
Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlarda oynamış şuan ise TFF 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'un hücum oyuncusu olan Batuhan Karadeniz çarpıcı açıklamalar yaptı.

Batuhan Karadeniz'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

BEN BEŞİKTAŞLIYIM

"Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş maçları dışında hiçbir maçı izlemem. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi olsun, izlemem. Maç izlemeyi sevmiyorum. Real Madrid - Barcelona maçı olsa yine izlemem, sadece Beşiktaş maçlarını izlerim."

KAÇSAM KAÇABİLİRDİM

"Manchester City olayı gerçekten vardı. Ben Manchester City ile İsviçre'de turnuvalara katıldım, fotoğrafları bile var. O dönem Başkanımız beni Beşiktaş'ta tutmayı tercih etti. O dönem profesyonel sözleşmem de yoktu. Kaçsam kaçabilirdim. İyi ki kaçmamışım."

FUTBOLCU OLMAK İSTEMEZDİM

"Bizim işimiz gerçekten kolay değil. Sahanın içinde yüzümüze bakarak küfür ediyorlar. Haftada bir kampa gidiyorum. Nereden baksan senede 2.5 ay kamptayım. Memur değilsiniz, cumartesi-pazarınız yok. Bir kez dünyaya gelsem futbolcu olmak istemezdim."

FUTBOLCUDAN ÇOK KAZANAN MENAJER...

"Günümüzün futbolunda inanılmaz derecede bozuk ortam. Futbolcudan çok kazanan menajer gördüm. Böyle bir şey olur mu ya. Adam koşmuyor bile. Kimse de bu işe dur diyemiyor."

HAYAL SATIYORLAR...

"Balotelli'nin yaptığının yüzde 10'unu yapsaydım hakkımda ne yazacaklardı? Dilin kemiği yok. Düşünmeden konuşuyorum. Yapmadığım çok yazıldı. Doğru sözün para etmediği bir yer. Hayal satıyorlar insanlara."

MUSTAFA HOCA BANA HİÇ ŞANS VERMEDİ!

"PSV, Benfica ile temas halindeydik. Ahmet abi(Bulut), gidelim buradan, Beşiktaş'a her zaman dönersin diyordu. 'Kendime inanıyorum, Beşiktaş'ta oynarım' dedim. Mustafa hoca beni hiç oynatmadı, şans vermedi. Formumun zirvesindeyken forma şansı bulamadım."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal