Belözoğlu: 'Fenerbahçe Bizim Gönlümüzde Dünyanın En Büyük Takımı"

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, Hertha Berlin ile oynanan hazırlık maçının ardından, "Ben buraya Fenerbahçe takımına hizmet etmeye geldim. Formaya herkes gibi eşit mesafede duruyorum. Hoca kimi düşünüyorsa onu oynatacaktır. Fenerbahçe bizim gönlümüzde dünyanın en büyük takımı" dedi.

26.07.2019-00:48 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-00:43) Belözoğlu: 'Fenerbahçe Bizim Gönlümüzde Dünyanın En Büyük Takımı"

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında Hertha Berlin ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

"VERİMLİ BİR KAMP OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, "Hemen hemen bütün takımlar 6, 7. hazırlık maçını oynuyorlar. Biz de 4. maçımızı oynadık. Bizden daha önce sezona başlamış takımlarla oynadık. İnşallah bu bize avantaj olarak dönecektir. Genel olarak verimli bir kamp olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

"FENERBAHÇEYE HİZMET ETMEYE GELDİM"

Teknik Direktör Ersun Yanal ile 11'de oynayıp oynamayacağıyla ilgili bir görüşme yapmadığını vurgulayan Belözoğlu, “Hocayla ilk 11'de oynamam ya da hamle olarak oynamam konusunda hiçbir görüşmem olmadı. Burada hepimiz aynı geminin içindeyiz ve hocanın mutlaka bir değerlendirmesi olacaktır, beni oynatma ya da oynatmama yönünde. Ben buraya Fenerbahçe'ye hizmet etmeye geldim ve formaya herkes gibi eşit mesafede duruyorum. Hoca mutlaka kimi düşünüyorsa onu oynatacaktır. Ama özellikle bu süreçte biraz daha kendimi 3-4 senedir belki takip etmediğiniz için beni, biraz daha kontrollü ilerliyorum, özellikle de sezon başı kamplarında. Hocamızla da bu konuşmaları yaptık, biraz daha sonradan oynamayı tercih ettik ilk 3 maçta. Ama önümüzdeki maçlardan sonra birazcık daha sanki bu anlamda sezon yaklaştıkça dakikalarım artacaktır. Buradaki hava sıcaklıklarını düşündüğümüzde de her gün iki idman yaptığımızdan birazcık daha benim adıma az süreler almak fena olmadı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal